Studentliv

Published on October 5th, 2014 | by Maria Wold

0

HVOR SKAL VI UT?

Ny i Bergen og tørst? Svir det i lommeboken etter du har vært på byen? Ikke fortvil! Matnatprat hjelper deg.

Mandag
Mandag er en av Bergens to hviledager, men dersom du er på jakt etter billig drikke kan du ta en tur innom Kaos der det er øl og vin til 34 kr. Brukbar arrangerer i tillegg av og til beerpongturneringer på mandager.

Tirsdag
Tirsdager er veldig studentvennlige! Liker du vin kan du gå på Wineyard på Garasje og kjøpe en flaske vin for rundt 150 kr, men vær tidlig ute; det er kø fra 19.30.
Brukbar kjører 2 for 1 i baren hele kvelden så du får 2 pils for 72, eller 2 drinker for 99. På Lille får man øl til 25 kr, og på Contra får du Sol til 29kr.

Onsdag
Onsdag er Bergens andre hviledag. På kaos er det alltid noen hobbyalkoholikere som drikker til hyggelige priser, men det beste er å holde seg hjemme og lade opp til torsdagen.

Torsdag
Lille har igjen øl til 25 kr og på Calibar får du en 0,4 L til 28 kr.

Fredag
Prisene går opp i helgen, men det er fortsatt billigere her enn i de fleste andre byene i Norge.
Er du ute etter høy musikk og dansing og liker å kle deg pent kan du stikke til Metro, Feliz eller Calibar. Er du ute etter høy musikk, dansing, men mener at det å pynte seg er tiltak kan du stikke Tidi, Brukbar, Lille, Legal eller Ole Bull.
Er du for gammel for slikt og er ute etter en litt roligere atmosfære kan dere ta turen til Jacob Aal (dresscode!) , Chegall, Cafe Opera, Kaos, Boca, Finnigans eller Hectors.
Har du ikke fått nok av mat-nat mennesker på skolen, så er Lille stedet; det er der vi er.

Lørdag
Lørdager er som regel kaotisk i Bergen. Alle skal ut! Så vær tidlig ute, og det lureste er å booke bord -som er gratis i Bergen!

Kontaktinfo for booking:
– Tidi og Kaos: SMS til 45260706
– Lille: ring 452 08 044
– Jacob Aal: ring 55 30 71 00
– Calibar: booking@calibar.no
– Brukbar: SMS til 93882151

 

Du må som regel være på utestedene innen kl 23 dersom du booker bord.

 Søndag
Har du enda ikke fått nok? Da kan du joine bransjefolka på søndagsfylla. De begynner gjerne på lille hvor du får øl og shot til rundt 29 kr. Etter det drar de til Ricks; der er ikke prisene så lave, men det er der alle er søndag natt.

 

 

 


About the AuthorBack to Top ↑