Aktuelt

Published on March 5th, 2015 | by Ida Sollie

HAR DU HØRT OM VINTERLEKENE?

Ikke det? Kan jeg da friste deg med afterski, nye bekjentskaper og sist men ikke minst en kald øl i solveggen?

UiBs største vinterarrangement er rett rundt hjørnet, og du kan nå sikre deg tre fullspekkede dager på Vestlandets flotteste hytteanlegg på Havsdalsgrenda Hotell i Geilo. Arrangementet går av stabelen mandag den 23.mars der om lag 450 studenter fra SV, Mat-Nat og Psykfak vender snuten mot høyfjellet. Dette er en gylden mulighet for å utvide nettverket sitt på tvers av fakultetene, og dermed sette standarden for mulige vennskap, eller velfungerende samarbeid i fremtiden. Med andre ord fungerer vinterlekene som et fellesarrangement proppet full av kronisk afterski-stemning, fulgt opp med avslappingsmuligheter for en hver smak.

vinterlekene 1

For den nette summen av 1600 kr vil du få en episk opplevelse som innebærer fester og selvfølgelig goodtimes med venner. Du vil også få tildelt din egen Vinterleker2015-genser, masse Redbull, studentpakker i fleng og ikke minst gavekort. Det vil avholdes konkurranser og aktiviteter i bakken på ettermiddagen hvor premier vil bli tildelt de heldige vinnerne.

Billettsalget vil foregå i kantinen i realfagsbygget den 16-17. februar kl 10.00-15.00. Dette arrangementet er meget populært, så vær tidlig ute slik at du ikke går glipp av årets happening!

Sees i bakken!

Pssssst! Husk å hashtagge #matnatprat og #vinterlekene2015 på ditt vinterlekene-bilde på instagram.

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑