Aktuelt

Published on April 22nd, 2015 | by IDA FJERMESTAD

INTEGRERBAR

Du har sikkert hørt rykter om det spennende prosjektet Studentlokale som nå er i full gang ved MatNat, og alle detaljene skal du få her.

Vi på MatNat-fakultetet er så heldige at til høsten vil det åpnes en helt ny bar på bygget. Denne vil befinne seg i 1. etasje og romme hele 180m2 med plass til 128 flotte studenter. Dette vil være et sted som blir drevet av frivillig arbeid, derav vil prisene i baren vil være tilpasset studenter.

 

Planene for lokalet er primært et oppholdssted for studenter, med avslappende atmosfære og tilgang til bar. Her vil det være servering av et utvalg med standard alkohol som øl, vin, rusbrus etc. I tillegg vil det være muligheter for å sette seg ned i en god sofa med en kopp kaffe og lese MatNat sin egen skoleavis. Ikke minst er dette et suverent lokale med tanke på ulike arrangementer og temakvelder, som vil være til distribusjon for studentene. Fotballkamper kan sendes på storskjerm, filmkvelder kan arrangeres, og med de herlige åpningstidene 12:00-24:00 er mulighetene store.Per dags dato er oppussing og nedriving av lokalet i full gang, og ferdigstillingen er estimert til overgangen juni/juli. Ettersom de fleste studenter befinner seg i sin hjemby eller på jobb ved denne anledning, vil den offisielle åpningen av baren være i Fadderuken (10 august).

Bar

Nå som planleggingen står på for fullt, er det også på tide med en IntegrerBar-kveld! I denne anledning vil lokalet Scotsman være tilgjengelig for en herlig fest 29. april. Dette innebærer en kveld spekket med spennende aktiviteter og ikke minst konkurranser. Vi kan love god stemning og premier som er verdt turen. I tillegg vil vi trekke ut vinnere av det såkalte VIMS-kortet (Very Important MatNat Student). Dette er et kort som blir brukt hos IntegrerBar, der du vil få gode priser og avslag på drikke i baren. Kortet er personlig for deg, og kan benyttes et helt semester. Denne kvelden vil i hovedsak være en promoteringskveld for baren, der inntjente penger vil brukes på første innkjøp av drikkevarer. I tillegg vil det være mulighet for kjøp av VIMS kort til en god pris ved senere anledning.

Til åpningen og generelt arbeid utover høsten, trenger vi i IntegrerBar flere frivillige som kan hjelpe til. Dette involverer arbeid i baren, vakt, ryddehjelp osv. For å kunne drive denne på et daglig basis søker baren ildsjeler som vil være med på å skape et fantastisk miljø og være med på å utvikle konseptet. For mer informasjon; følg med på våre nettsider angående frivillig arbeid!

Ellers er vi utrolig spente på det ferdigstilte lokalet, og satser på at dette blir et arbeid som blir satt pris på av alle studentene ved fakultetet.

Oversikt lokale

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑