Aktuelt

Published on October 13th, 2015 | by MatNatPrat

AURELIA LEWIS ER VINNEREN AV UNDERVISNINGSPRISEN 2015

Det er bare å gratulere Aurelia E. Lewis med undervisningsprisen 2015. Hun er førsteamanuensis ved molekylærbiologisk institutt, og har på bakgrunn av fokus på kunnskap, motivasjon og oppfølging blitt tildelt  prisen. Det er verdt å merke seg at dette er første gang en kvinne stikker av med seieren siden utdelingen av prisen startet i 1995!

I år var det totalt 8 nominerte til undervisningsprisen, og alle stilte som svært sterke kandidater. Lewis sa selv under takketalen at hun ikke hadde sett for seg at hun vill vinne, da hun så hvem de andre nominerte var.

Nominasjon til prisen har kommet fra de ulike fagutvalgene på fakultetet. Vinneren har blitt kåret av en komite satt sammen av en representant fra alle fagutvalgene, to representanter fra realistutvalget og Helge Dahle.

IMG_1055   IMG_1059


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑