Aktuelt

Published on October 13th, 2015 | by MatNatPrat

OFFISIELL ÅPNING AV INTEGRERBAR

23. september kunne fakultets nye studentbar skilte med offisiell åpning. Etter en svært vellykket åpningsfest tidligere samme måned, kan de engasjerte studentene som har gjort baren til virkelighet klappe seg selv på skulderen og være stolte over egen innsats.

Under åpningen ble det servert både kake, brus og champagne, og Andreas Gilje Sjøberg, leder av Integrerbar, benyttet anledningen til å takke alle som har bidratt med å realisere bardrømmen.

– Det har vært en lang prosess å få lokalet opp å gå, og prosessen startet skikkelig for rundt et halvt år siden. Da ble det opprettet et styre, som hadde som mål å åpne baren iløpet av sommeren/høsten 2015. Det har vært mye arbeid og utfordringer underveis, men vi har hatt et godt samarbeid med mange som vi setter stor pris på. Det er dette samarbeidet som skapte Integrerbar, forteller Sjøberg.

Integrerbar har et ønske om å bedre samholdet på fakultetet, og på den måten bidra til et minkende frafall av studenter og bedre trivsel på fakultetet.

– Engasjementet som studentene har vist og støtten de har gitt oss gir oss et sterkt ønske om å gi noe tilbake. Vi ønsker å gi studentene et areal som kan benyttes til ulike arrangementer, som kan bidra til et, om mulig, bedre samhold på MatNat.

Til nå har Integrerbar både hatt to omganger med Quiz i fullstappet lokale, i tillegg til at baren har blitt leid ut i anledning av private arrangementer.

– Leie av baren er gratis for de fleste, og vi har fullbooket program ut hele oktober. Dette viser at MatNat trengte et samlingspunkt for studenter på tvers av studieretning, sier Sjøberg.

integrerbar_8 integrerbar_7 integrerbar_6 integrerbar_2


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑