Aktuelt

Published on November 6th, 2015 | by Peter Time & Ida Herud

ROCKSOLID VS. PTEK FC

Torsdag 5. november spilte PTEK FC (petroleumsteknologi) mot RockSolid (geologi og geofysikk) kampen om hvilken studieretning som har det beste fotballaget. Oppmøtet var godt og spenningen høy på Møhlenpris banen denne dystre ettermiddagen.

Lagene kom på banen med litt for mye tenning og litt for lite posisjonsmessig disiplin. Detter resulterte i en svært åpen kamp med mange sjanser for begge lag i starten av kampen. Denne hawaii-stemningen der kampen bølget frem og tilbake førte til et godt skue for de 100 oppmøte tilskuerne. Etterhvert dabbet dette kjøret litt mer av, og kampen utviklet seg til en stillingskrig rett etter at PTEK hadde gått opp til 1-0. Så kom pausen og lagene fikk pustet ut samt tilført taktiske instrukser fra sine respektive lagledere. Det kunne se ut som PTEK sin lagleder fikk best respons fra sine instrukser med tanke på at PTEK scoret 2-0 og 3-0 relativt kjapt etter avspark. RockSolid flyttet flere folk fremover, men det skapte store kontringsrom bakover i banen. Disse rommene utnyttet til det fulle. 2. omgang ble etterhvert en ren overkjøring fra PTEK sin side der de kontret inn 4-0, 5-0, og til slutt 6-0. Dommer Stian Fjermestad hadde full kontroll under hele kampen, ingenting gikk usett forbi hans øyne. Fjermestad har dømt i diverse divisjoner i en årrekke og har ambisjoner om å dømme på toppnivå, vi ønsker han lykke til.

Da vi spør Lars Nordtveit, lagleder for PTEK FC, om kampen har han dette å komme med: “Er kjempefornøyd med egne spillere. Vi tok kontroll fra første spark på ballen og det var egentlig aldri noen tvil om at vi kom til å dra seieren i land. Litt overrasket over at det ble såpass overkjøring, men det skinte igjennom at vi har spilt mer sammen som et lag. Alt i alt en kjekk kamp med god ramme, bra oppmøte fra publikum og mye prestisje.
Vil også trekke frem David Le og Børge Wæraas som to giganter på banen.”

Theodor Lien som lagleder for RockSolid hadde følgende å si om kampen:”Ja merka at vi spilte mot et bedre lag. Tar med oss en god førsteomgang og glemmer deler av andre. Men skal prøve å bli bedre sånn at vi kan gi dem litt mer motstand til våren. Vil takke alle som stilte som tilskuere og håper på mange flere derbyer fremover.”

Vi spurte også Tor Aksel Lystad med sine to mål hva han hadde å si om kampen. “Antall mål jeg scorer er overhodet ikke relevant. Det jeg bryr meg om er å bidra så godt jeg kan og det viktigste er at laget drar i land denne seieren. Det hadde blitt en lang og nitrist eksamensperiode dersom vi hadde avsluttet denne sesongen med et tap for våre rivaler. Men det er klart det hjelper på å score mål nå som vi går inn i off-season og skal reforhandle kontrakt og den typen ting. Nå skal jeg og Lars sette oss ned og diskutere dollar over en bedre middag og etter det er det bare å begynne å glede seg til neste sesong!”

Neste kamp mellom de to lagene blir til våren og matnatprat gleder seg allerede stort!

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑