Lettlest

Published on February 16th, 2016 | by MatNatPrat

DEN STORE HANGOVERGUIDEN

Semesteret er allerede godt i gang, men vi har fortsatt noen måneder med festligheter og spillopper foran oss før eksamenstiden tar over og suger livsgleden ut av oss. Derfor kan en liten hangoverguide være på sin plass for de av oss som er så uheldige å være velsignet med bakrus av verste sort. Vi vil selvsagt råde våre kjære medstudenter til ikke å drikke så mye at disse tipsene er nødvendige å lese, men når skaden først har skjedd kan vi like gjerne bidra med noen gode råd som kan gjøre dagen derpå en smule mer behagelig for de som er hardt rammet. Og selv om Libresse lover verdens kvinner at det nå er gøy å ha mensen på grunn av deres revolusjonerende truseinnlegg, kan ikke vi love at disse (forhåpentligvis) gode rådene kommer til å gjøre dagen derpå til en ny fest. Vi kan heller ikke love at alle råd vil hjelpe for alle, men det er likevel verdt et forsøk!hangoverguiden


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑