Fakultetet

Published on March 29th, 2017 | by Mari Vold Gjordal & Ragnhild Gya

TRENGER DU ET biORAKEL?

biORAKEL er et nyoppstartet prosjekt som skal fungere som en orakeltjeneste hvor bachelorstudenter på biologistudiet på Universitetet i Bergen kan komme å få hjelp fra mer erfarne studenter.


Foto: Ine Moksnes

Prosjektet er startet i regi av bioCEED og det er studentrepresentantene i bioCEED som koordinerer prosjektet sammen med andre studenter fra bio. biORAKEL består til nå av en hovedgruppe som legger planene for og styrer prosessen, samt 9 orakler som stiller opp på biORAKEL-møtene.

Vi ønsker at biORAKEL skal være et møtested for alle som studerer biologi, uavhengig av årskull eller studieretning. Her kan du komme for å sitte å jobbe med fag uavhengig av om du har noen spørsmål på forhånd eller ikke. På biORAKEL skal det være god stemning, vi serverer noe snacks og litt kaffe og te for å stimulere hjernecellene, og det er mange hyggelig folk å snakke med. Skriver du rapport eller essay som du trenger hjelp med, kan du levere den inn til oss på forhånd, så kan den bli sett over av et orakel som vil gi deg tilbakemelding og tips på hvordan du kan arbeide videre med teksten på biORAKEL-møtet. Lurer du på hva man kan gjøre som masterstudent på bio så kan du spørre alle oraklene om hva de gjør eller hva folk de kjenner gjør. Mange av dem har god erfaring med valg av fag og utveksling. Har du lyst til å starte en kollokvie, hvorfor ikke samles i biORAKEL tiden? Da kan dere få hjelp fra oraklene hvis dere sitter fast.

biORAKEL er mye mer enn bare en plass man går for å få hjelp med «leksene». Her møter man likesinnede som kan gi deg tips og triks som gjør veien videre litt lettere.

biORAKEL-møtene finner sted i K1/K2 på biologen fra 15:00-17:00, utvalgte torsdager i løpet av semesteret. Planen vil bli kontinuerlig oppdatert på nettsiden vår https://biorakel.b.uib.no/. På nettsiden er det også linket til gode hjelpemidler relatert til statistikk og skriving. Her har vi i tillegg en infooversikt over oraklene som vil være tilgjengelig på biORAKEL-møtene så du kan sjekke ut hvem de er og hva de driver med på forhånd.

Har du en tekst du vil ha tilbakemelding på? Da kan den sendes til biorakel.bioceed@gmail.com senest klokken 12:00 tirsdagen før neste biORAKEL-møte. Både norske og engelske tekster tas imot!

Tags: , , , , ,
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑