Studentliv

Published on April 6th, 2017 | by Ivar Ravndal

BERGEN BY MANDAG TIL SØNDAG

Som student er du i en unik posisjon i livet. Hverdagene din er i mye større grad styrt av deg selv. Fritiden din er, for det meste, din egen å disponere. Av den grunn kan det være lurt å få med seg ulike ting som skjer i løpet av en uke i Bergen!


MANDAG
Mandager skjer det ikke så mye utelivsmessig rundt omkring i Bergen. Allikevel er mandag en strålende dag å få en god start på uken i form av en treningsøkt. Husk på at internasjonalt er mandager benk-dag, så kanskje styr unna bryst den dagen.

TIRSDAG
Tirsdager er en gyllenmulighet til å vise frem sin indre besserwisser ettersom det er quiz på Brukbar, samtidig som vår egen Integrerbar bruker å arrangere den på tirsdager også.

ONSDAG
Onsdag skjer det ulike arrangementer, har du ikke fått nok av quiz arrangerer Inside quiz ellers har man jo alltid silent disko på vaskeriet(som er en personlig favoritt).

TORSDAG
Torsdager er jo ofte omtalt som studenters gå-ut dag og Bergen tilbyr jo et hav av ulike muligheter alt fra Calibar til whiskybar, så her er det bare å velge og vrake! Om bylivet ikke er helt etter din smak arrangerer noen uteplasser ofte stand-up på torsdager. Hvor dette skjer finner du på facebook gruppen ”Stand up Bergen”.

FREDAG
Fredag er en litt spesiell dag, det er ikke så mye som arrangeres. Det kan være en god sjans til å få med seg den nye filmen som går på kino, kan selv anbefale alle å se den Oscar-vinnende ”Moonlight” eller om du vil ha en romantisk aften er ”La La Land” til å anbefale. Utover det stiller Bergen med flere flotte museer jeg tviler på de fleste har giddet å besøke.

LØRDAG
Lørdag er etter min smak oppskrytt. Litt for mye folk rundt omkring og litt lite plass. Om du absolutt vil trosse folkemassene er det ofte mindre kø på Jacob Aall, men selv synes jeg det blir litt kjedelig.

SØNDAG
Søndag er jo ofte hviledagen hvor man sitter på sofaen foran tv’en. Istedenfor å gjøre det er søndag den perfekte dagen til å våge seg ut på tur, til en av de mange flotte destinasjonene spredt rundt bergen sentrum.

Utover denne korte listen oppfordrer jeg alle til å følge med på ulike facebookgrupper rundt omkring på facebook, sånn som ”konserter i Bergen” og ”arrangementer på Matnat”. Her får du med deg mye som foregår i Bergen.

Tags: , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑