Aktuelt

Published on November 7th, 2017 | by Realistutvalget

REALISTUTVALGET

Foto: fra venstre: Håkon, Stian, Erik, Sindre, og Haakon.

Vi håper alle nye og gamle studenter har fått en bra start på semesteret. Det har i hvert fall vi i Realistutvalget (RU). Vi hadde kjempesuksess med Lynpresentasjonene. Neste gang skal vi bestille enda mer pizza. Vi har også hatt suksess med Vaffelfredag. Det har vi en gang i måneden på RU-kontoret. Der kan du komme, få vafler og bli kjent med oss.

Vi har også hatt høstens første RU-møte. Der samles hele RU og diskuterer saker som gjelder alle studentene ved mat-nat. For dere som ikke vet det, består RU av representanter fra alle fagutvalgene, samt fem allmøtevalgte personer i det faste styret. Fremover skal vi jobbe med undervisningsprisen, og prøve å gjøre noe med det ustabile internettet. Det er bare å ta kontakt med oss om det skulle være noe.

Hilsen Realistutvalget.

De fem personene i det faste styret:

Haakon Ervik (Leder):
Haakon er leder for Realistutvalget. Dette er en stilling med mye ansvar, som han takler veldig bra. Han er også aktiv i andre organisasjoner, blant annet sitter han i Studentparlamentet for Realistlista.

Stian Torset (Nestleder):
Stian kommer fra Askøy, og studerer molekylærbiologi. Stian er nestkommanderende i RU, og klar for å løse ethvert problem. Han er også en mester på å steke vafler, og løfte vekter.

Sindre Lund Lomås (Økonomiansvarlig):
Sindre kommer fra Oppegård, og går andre året på matematikk. Sindre er en kjernekar, og bruker fritiden på politikk og trening. Han har tatt på seg rollen som økonomiansvarlig.

Håkon Gimse (PR-ansvarlig):
Håkon kommer fra Oslo, og studerer anvendt matematikk. Dette er hans andre år i RU. Tidligere har han vært RU-representant fra Matematisk fagutvalg. Han bruker mye tid på trening, og han er frivillig på Integrerbar.

Erik Vetle Larsen (Teknisk ansvarlig):
Erik Vetle er en hacker fra institutt for informatikk. Det er derfor han har tatt på seg rollen som teknisk ansvarlig. Han er aktiv i Fagutvalget ved institutt for informatikk, og er en ekte åsanianer.

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑