Lettlest

Published on November 12th, 2017 | by Ivar Ravndal

HOROSKOP FOR OKTOBER

Høsten er her, Mars og Venus går i orbitaler og Pluto er fortsatt ikke anerkjent som planeten den egentlig er.  Jeg kjenner at dette semesteret vil by på mange vanskeligheter, muligheter og prøvelser for de fleste. Tok en prat med Jupiter og han oppdaterte meg på de ulike tegnene sine situasjoner. For å gjøre dette mer vitenskapelig skriver jeg navnene på latin, ikke de vanlige latin navnene altså, så kan dere gjette hvem dere er!


Illustrasjon: hayerov-tv.com

CAPRINI
Uranus mener at dere fortjener en pause, hadde hørt på ham. Ta ting lett de neste ukene og ikke stress, for han sier om omkring halvannen måned vil ting bli stress (lurer på hva det kan være?)

BOS TAURUS
”Av og til er det å holde rundt viktigere enn det å holde med”. Hva enn det måtte bety, tolk som du vil!

GEMINAE
Pass godt på din andre halvdel, hvem eller hva enn det er. En venn, en bok eller telefonen din.

CRUSTACEA
Fiskeboller lengter etter havet. For så vidt sant for dere også. Merkur mener dere burde ta en tur til akvariet. Eller se en film om havet.

PANTHERA LEO
Dere er ikke å så heldige dette semesteret. Frykten for vann gir dere en vanskelig tid i møte. Sosialt vil dere fryde, men dette vil føre til at dere vil lide akademisk. Se på ”ti tips” for å komme på rett kjøl.

VIRGINEM
Venus holder dere tett inntil seg! Himmelen sier meg at dere har en lett tid i vente og at alt skal gå deres vei. Se også opp for personer kledd i lilla!!

PONDUS
Dette blir en tung måned for dere. Saturn tynger ned på dere og vekten av dette vil veie ned på dere. Hold hodet høyt og ikke la kiloene tynge dere ned.

SCORPIONES
Denne var da ikke så vanskelig å gjette på… Skorpion → Scorpiones. Av og til er latin ikke så vanskelig. Dette tyder vell på en enkel måned for dere også.

IACULATOR
Vet ikke om dette navnet ble helt riktig. Google translate er ikke alltid like troverdig. Da tror jeg at dere ikke må stole på alle dere heller.

CAPRICORNUS
Wikipedia sier dere er knyttet til ilden. Så enten vær varig ovenfor ild, eller tenn på ting.

HOMO AQUA
Slik som Capricornus er knyttet til ild må vell dere være knyttet til vann. Så prøv å ikke drukne, men drikk masse vann! Det hjelper mot uren hud og alt slags.

PISCIS
Det er ikke alltid lett å være en fisk ut av vann. Men dere klarer det fint, fortsett med det gode arbeidet.

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑