Godt & blandet

Published on November 19th, 2017 | by MatNatPrat

ET NYTTIG TIPS TIL ALLE STUDENTER


Erfarne studenter har vel en grei oversikt over hvilke nettsider som er viktige for studietiden ved UiB, men for nye studenter kan det hele virke som et rotete sammensurium av informasjon og nettadresser som man må holde styr på. Til og med eldre studenter kan vel også ha problemer med å huske hvor man finner lenkene til de sidene som man gjerne ikke bruker så ofte.

Vel, her kommer redningen mange har ventet på; ugleredet.no. Denne nettsiden er super for alle UiB-studenter, og inneholder direktelenker til flere IT-tjenester. Noen av tjenestene er av dem man trenger daglig, mens andre vil være veldig praktiske en gang iblant. Her finner man blant annet lenker til Mitt UiB, Webmail, Studentweb, utskrift, Office 365, MazeMap, mm.

Til dere som er litt skeptiske; Ugleredet lagrer ingen data om deg, og lenkene man finner her er de samme som universitetet selv bruker.

Så sjekk ut ugleredet.no, du vil takke meg, og ikke minst Morten Noddeland, senere.

Tags:


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Back to Top ↑