MatNatPrat søker engasjerte studenter

Er du en student som ønsker å være mer aktiv og bidra med noe for fellesskapet? Kanskje det bor en liten skribent i deg, eller har du lyst til å lære mer om grafisk design og redigering? Vi i MatNatPrat trenger flere ivrige sjeler som kan bidra med både engasjement, kreativitet og gode innspill til avisen vår.

 

IT-ANSVARLIG

MatNatPrat har alltid et ønske om å bli bedre, og i den forbindelse ønsker vi å ta hjemmesiden vår til et nytt nivå.  Vi ønsker derfor å få med oss en IT-ansvarlig på laget, som vil ha ansvar for å drifte det tekniske  med hjemmesiden.

Er du flink med data/programmering, og ønsker et spennende verv med nye utfordringer? Ta gjerne kontakt med oss på redaktor@matnatprat.no for mer informasjon og eventuelle spørsmål.


JOURNALISTER
globemiani-com-2

Har du noe på hjertet, eller er generelt veldig glad i å skrive? Bli med som journalist i MatNatPrat da vel! Det er ingen krav om tidligere erfaring med å skrive artikler, så lenge viljen og interessen er tilstede er du velkommen hos oss. Enten du vil skrive om aktuelle saker på fakultetet, vitenskap eller studentpolitikk, er det bare å ta kontakt. Eller kansje du kunne tenke deg å skrive en spalte om noe du brenner for?
Vi setter pris på alle bidrag, og tar også gjerne imot gjesteinnlegg fra kreative skribenter som ikke ønsker noen fast spalte, men som likevel har noe som de vil dele med andre.


ILLUSTRATØR

Er du kreativ flink til å tegne? Vi er svært interessert i å få med oss en dyktig og kreativ illustratør på laget. I blant kan det være vanskelig å finne bilder som passer til artiklene, og en illustrasjon kan være en perfekt måte å visualisere artikkelens budskap på. Det vil være snakk om en, eller kanskje to, illustrasjoner per utgave, og du vil naturligvis få full kreativ utfoldelse dersom noen av journalistene ønsker en illustrasjon til en av artiklene sine.GRAFIKER
13285860_10156882785125231_165652253_n

Har du en interesse og et godt øye for design, komposisjon og redigering? Vi søker to nye, kreative grafikere som i hovedsak skal klargjøre avisen i Adobe InDesign før vi sender den til trykk. Dette innebærer å redigere alle artikler og bilder, og gjøre avisen visuelt presentabel og spennende for leserne. Avisen kommer ut to ganger i semesteret, og pleier som regel å bli klargjort iløpet av tre dager med effektiv redigering. Det er en fordel om du har erfaring med InDesign eller andre Adobe-programmer fra før, men det er veldig enkelt å lære for de som har interessen for det, og all nødvendig opplæring vil bli gitt.

 


Høres dette ut som noe som kan passe for deg? Ta gjerne kontakt med oss på redaktor@gmail.com.


Back to Top ↑